Solutii aluminiu

Posibilitățile noastre sunt la fel de variate ca și dorințele clienților noștri.

Profile din aluminiu
Aluminiu

Dezvoltăm și distribuim sisteme de conectare din aluminiu. Cu elementele din sistemul nostru, soluțiile sunt realizate simplu și economic.
Utilizarea produselor din aluminiu este prezenta în toate domeniile industriale și operaționale. Posibilitățile noastre sunt la fel de variate ca și dorințele clienților noștri.
Câteva exemple din gama noastră de servicii:
→ articole de sortiment din stoc
→ profile din aluminiu tăiate la lungime și prelucrate
→ componente pre-montate gata de asamblare
→ mașini și dispozitive speciale
→ managementul materialelor
În tot ceea ce facem, ne puteti percepe ca pe o companie de servicii de încredere, cu cel mai înalt nivel de satisfacție a clienților.
Ibrox-profile-aluminiu
Ibrox-profile-aluminiu

De ce profile din aluminiu?
Profile

Sistem modular din aluminiu cu posibilități nelimitate: modular, flexibil și rapid.
Obiectivele noastre se concentrează pe nevoile clienților noștri: calitate ridicată a produselor și serviciilor, respectarea termenelor de livrare și raportul preț / performanță optim. Din motive de mediu, urmărim o etică durabilă în afaceri.
Anii de experiență pe care ii avem în furnizarea de consultanță tehnică și inginerie intră în proiectele clienților noștri.
Echipa noastră vă va sprijini de la planificarea proiectului până la acceptarea finală - bucurati-va de capabilitățile modulare ale sistemelor din aluminiu.
Dezvoltarea continuă a produselor noastre asigură implementarea din ce în ce mai eficientă a proiectelor dumneavoastra.

Design & asamblare
SERVICII

Design
Echipa noastră are o experiență de mulți ani în aplicarea sistemelor bazate pe aluminiu. Echipati cu cele mai moderne sisteme IT, compilam soluții pentru dvs. și oferim listele de piese necesare. Utilizați know-how-ul nostru și comunicați-vă ideile noastre de construcții.
Asamblare
Fie aplicații simple, fie concepte complexe, teoria și practica de asamblare se întâlnesc realizand astfel solutii complete. Functionalitatea este testata din faza de conceptie. Specialistii nostrii aplica procedure clare, orientate catre rezultate in functionalitate. Un atelier de materiale mari și utilajele corecte oferă condiția de top pentru acest lucru. Nu conteaza daca comandati solutiile complete asamblate sau doar kit-uri. Echipa noastră de debitare si asamblare economisește timp și bani pentru dumneavoastra.

Prelucrare
SERVICII

Un grad ridicat de automatizare și unelte moderne în producție reprezintă o condiție importantă pentru puterea competitivă. Investim deci constant în mijloacele noastre de producție.
Iată un extras din mașinile noastre:
→ Ferăstraie circulare cu sistem de măsurare a lungimilor
→ Centrul CNC
→ Mașină de frezat universală NC
→ Mașină convențională de găurit-strung și metale
Testați-ne și profitați de echipamentele noastre și de know how.

Proiecte